חדשות בקצרה | פרופ' גווידו קלברזי נשא את הרצאת בובר לשנת 2016

חדשות בקצרה | פרופ' גווידו קלברזי נשא את הרצאת בובר לשנת 2016

11/01/2017
פרופ' גווידו קלברזי נשא את הרצאת בובר לשנת 2016 ב-20 בדצמבר. פרופ' קלברזי הוא שופט פדרלי בערכאה שמתחת לבית המשפט העליון של ארה"ב ושימש דקן הפקולטה למשפטים באוניברסיטת ייל. עבודתו המחקרית של פרופ' קלברזי בנושא משפט וכלכלה היא אבן יסוד בתולדות המשפט האזרחי. הוא חוקר, מחנך ומשפטן דגול שעיצב את הוראת המשפטים במאה ה-20 וה-21 בארה"ב. לפרופ' קלברזי קשר הדוק לישראל. קרוב משפחתו הוא פרופ' גד טדסקי ז"ל, ממקימי הפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית בירושלים, שהיה גם חבר האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים.

נושא הרצאתו של פרופ' קלברזי היה:

פרופ' גווידו קלברזי (מימין) עם פרופ' נילי כהן (צילום: האקדמיה למדעים)

מימין: השופטת בדימוס אלישבע ברק, פרופ' אהרן ברק, פרופ' גווידו קלברזי, פרופ' נילי כהן, פרופ' רות ארנון, פרופ' יוסף קפלן, פרופ'
דוד הראל (צילום: האקדמיה למדעים)