נשיאת האקדמיה וסגנה משתתפים בביקור רשמי של נשיא המדינה בקוריאה הדרומית ומחדשים את ההסכם לשיתוף פעולה מדעי עם האקדמיה הקוריאנית

16/07/2019
בחודש יולי 2019 השתתפו נשיאת האקדמיה פרופ' נילי כהן וסגן הנשיאה פרופ' דוד הראל בביקור רשמי של נשיא המדינה מר ראובן (רובי) ריבלין בקוריאה הדרומית. הביקור הסתיים בפגישה עם נשיא האקדמיה הקוריאנית למדע וטכנולוגיה (KAST) פרופ' מין-קו האן (Min-Koo Han). לאחר המפגש חידשו שתי האקדמיות את ההסכם לשיתוף פעולה מדעי, עליו חתמו בטקס שערך נשיא המדינה מר ראובן (רובי) ריבלין.

באדיבות בית הנשיא | צלם: רועי אברהם, מקליט: בן פרץ
בתמונה: טקס חידוש הסכם שיתוף הפעולה עם האקדמיה הקוריאנית למדע וטכנולוגיה, במעמד נשיא המדינה מר ראובן (רובי) ריבלין (צילום: קובי גדעון / לע"מ)

בתמונה מימין: נשיא המדינה מר ראובן (רובי) ריבלין, נשיא קוריאה הדרומית מון ג'יאה-אין ונשיאת האקדמיה פרופ' נילי כהן

בתמונה מימין: נשיא האקדמיה הקוריאנית למדע וטכנולוגיה פרופ' מין-קו האן, סגנית הנשיא לעניינים אקדמיים של האקדמיה הקוריאנית פרופ' סונג ג'ין-קים, נשיאת האקדמיה פרופ' נילי כהן וסגן נשיאת האקדמיה פרופ' דוד הראל

עם פרופ' כהן ופרופ' הראל השתתפו במשלחת האקדמית המכובדת לקוריאה הדרומית מספר נשיאי אוניברסיטאות ישראליים וכן פרופ' יפה זילברשץ, יו"ר ות"ת.

בתמונה: המשלחת האקדמית הישראלית שליוותה את נשיא המדינה בביקורו הרשמי בדרום קוריאה

בתמונה: המשלחת האקדמית הישראלית במהלך ביקור באוניברסיטת קוריאה

הביקור נמשך ארבעה ימים, ובמהלכו ביקרה המשלחת באוניברסיטת Ewha, באוניברסיטת Yonsei, שבה קיבל מר ריבלין תואר לשם כבוד, באוניברסיטת קוריאה (Korea) ובאוניברסיטת קונקוק (Konkuk). פרופ' כהן השתתפה בארוחת צוהריים רשמית עם נשיא קוריאה הדרומית מר מון ג'אה-אין (Moon Jae-in) בארמון הנשיאות.

בתמונה: משתתפי הכינוס הקוריאני-ישראלי של נשיאי אוניברסיטאות