ינואר 2020 | פגישת משלחת בכירי אוניברסיטאות מבריטניה עם נציגי האקדמיה

ינואר 2020 | פגישת משלחת בכירי אוניברסיטאות מבריטניה עם נציגי האקדמיה

09/02/2020
בסוף חודש ינואר 2020 נפגשה משלחת של סגני נשיאים, דקנים ורקטורים משמונה אוניברסיטאות בבריטניה עם נציגי האקדמיה הלאומית הישראלית למדעים והאקדמיה הצעירה הישראלית.

המשלחת הבריטית, בהובלתו של סר סטיב סמית', סגן נשיא ומנכ"ל אוניברסיטת אקסטר ולשעבר ראש Universities UK, נפגשה עם סגן נשיאת האקדמיה פרופ' דוד הראל, חברת האקדמיה פרופ' רות ברמן, יו"ר האקדמיה הצעירה הישראלית פרופ' אבי צדוק, חבר האקדמיה הצעירה הישראלית לשעבר וסמנכ"ל מו"פ של האוניברסיטה העברית בירושלים פרופ' ראם סרי ומנכ"לית האקדמיה גב' גליה פינצי.

הפגישה נערכה במסגרת סדרת מפגשים עם מכוני מחקר, אוניברסיטאות ונציגי ממשלה שקיימה המשלחת בישראל. ביקור המשלחת תואם על ידי רשת המדע והחדשנות הבריטית (UK Science and Innovation Network) והמועצה הבריטית בישראל כחלק מיוזמה לחזק את שיתוף הפעולה בין שתי המדינות בכל תחומי המחקר האקדמי, ובכלל זה חילופי סטודנטים וסגל, ולקדם יוזמות וחדשנות.