מוסדות אקדמיים ושורת חברות מובילות ישתתפו ביריד התעסוקה של מרכז הקשר ב-23 בדצמבר

28/11/2021
עשרות מוסדות אקדמיים, וכן שורה ארוכה של חברות מובילות, ישתתפו בכינוס ה-12 וביריד התעסוקה שיערוך מרכז הקשר לחוקרים ישראלים באקדמיה ב-23 בדצמבר 2021. ביריד התעסוקה דוכני ראיונות למשרות במוסדות ובחברות, וב-11 שנות קיומו הוא הוכיח את יעילותו ביצירת קשרים, בשבירת הקרח ובהנעת תהליכים שהובילו להשמה מוצלחת במקומות עבודה שונים.
להרשמה ליריד ולכינוס לחצו כאן.

המוסדות והחברות שאישרו השתתפות ביריד:
האוניברסיטה העברית בירושלים • אוניברסיטת תל אביב • אוניברסיטת בר-אילן • הטכניון – מכון טכנולוגי לישראל • אוניברסיטת בן-גוריון בנגב • אוניברסיטת אריאל בשומרון • מכללת סמי שמעון להנדסה • המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון • HIT – מכון טכנולוגי חולון • HAC – המכללה האקדמית הדסה ירושלים • המכללה האקדמית לחינוך ע"ש דוד ילין • עזריאלי – מכללה אקדמית להנדסה, ירושלים • האקדמית כנרת • חקר ימים ואגמים לישראל • המכללה האקדמית להנדסה בכרמיאל – אורט בראודה • תל-חי – המכללה האקדמית • המכללה האקדמית עמק יזרעאל ע"ש מקס שטרן • אפקה – המכללה האקדמית להנדסה בתל אביב • המכללה האקדמית תל-אביב–יפו • המכללה האקדמית אחוה • מרכז מחקר ופיתוח מיגל • מינהל המחקר החקלאי – מכון וולקני • ות"ת • תוכנית ממשק מיסודה של האגודה הישראלית לאקולוגיה ולמדעי הסביבה • ISERD – המינהלת הישראלית למו"פ האירופי • משרד העלייה והקליטה – המרכז לקליטה במדע • תכנית עמיתי עזריאלי • קרן חינוך ארה"ב–ישראל (USIEF) – FULBRIGHT • מרכז התעסוקה לאקדמאים, עיריית ירושלים.

I.L.C.-NET • BTG-Bio Technology General • FreeMind • Technologies of Voice Interface Ltd - VOICEITT • Primrose • TEVA Pharmaceutical Industries Limited MERCK IN ISRAEL • CytoReason • GO Innovation Fund & Incubator • InterX Ltd Aleph Farms • Eggxyt • Medtronic • Amai Proteins.