15 בפברואר | נשיא האקדמיה ומנהלת האקדמיה ביקרו במכון הבין-אוניברסיטאי למדעי הים באילת

15/02/2024
ב-15 בפברואר 2024 ביקר נשיא האקדמיה, פרופ' דוד הראל, במכון הבין-אוניברסיטאי למדעי הים באילת, בלוויית מנהלת האקדמיה הגב' גליה פינצי. במהלך הביקור הם נפגשו עם המנהל המדעי של המכון, פרופ' ניר קרן, עם המנהל המדעי של תוכנית הניטור במפרץ אילת, פרופ' מעוז פיין ועם המנהל האדמיניסטרטיבי של המכון, מר מודי פילרסדורף.

ראשי המכון הציגו לפניהם את פעילותו המחקרית הענפה של המכון, ובכללה תוכנית הניטור, תכניות לימודיות ופעילויות חינוכיות לבני נוער. הביקור כלל שייט מאלף במפרץ אילת על ספינת המחקר של המכון והסברים על העבודה שנעשית עליה.

המדענים הפעילים במכון סקרו את פעילותם המדעית, לרבות שיתופי הפעולה בתחום מדעי הים עם חוקרים בארץ ובחו"ל. בסיום הביקור הביע נשיא אקדמיה את הערכתו הרבה לצוות המכון על פעילותם החשובה בקידום תחום מדעי הים ואיחל להם הצלחה רבה בהמשך.

לביקור התלוותה מיכל, בת-זוגו של פרופ' הראל, וכן הזמרת אחינועם ניני הפועלת רבות עם אנשי המכון לשמירה על שוניות האלמוגים בים סוף.

מימין: מר מודי פילרסדורף, פרופ' מעוז פיין, נשיא האקדמיה פרופ' דוד הראל ופרופ' ניר קרן.

במכון הבין-אוניברסיטאי למדעי הים באילת